Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Tevreden klanten

Vergelijkbare categorieën

Attracties

Berlijn heeft oneindelijk veel te bieden. Van attracties tot bezienswaardigheden voor alle leeftijden. Wij bieden verschillende tickets voor attracties in de Duitse hoofdstad. Bezoek de Televisietoren bij Alexanderplatz, Madame Tussauds Berlin, LEGOLAND Discovery Center, Berlijn Dungeon en de AquaDom & SEA LIFE Berlijn. 

Ook vindt u hier toegangskaarten voor de beste musea in Berlijn zoals het DDR Museum, Bode Museum, Altes Museum, Neues Museum, Pergamon Museum en het Brandenburger Tor Museum. 

De Berlin WelcomeCard is een populaire keuze voor toeristen. De échte alles in één kaart voor toeristen die u toegang geeft tot het openbaar vervoer (zone AB en ABC) en vele kortingen op meer dan 200 musea, tours, restaurants, wellness & meer. Boek tickets vanuit huis en vermijd de wachtrij bij populaire attracties en bezienswaardigheden. 

Ticmate Liefdadigheid

Attracties

Een bezoek aan Berlijn is niet compleet zonder een of meerdere top attracties te hebben bezocht. Bezoek daarom de Televisietoren bij Alexanderplatz, ontwerp uw eigen lego-stenen bij Legoland, of neem foto's van beroemdheden in Madame Tussauds. Wij bieden ook tickets voor de beste musea zoals Bode, Pergamon en Brandenburger Tor. De Berlin WelcomeCard is een populaire keuze van toeristen: u krijgt onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer en korting op meer dan 200 musea, tours of attracties. 

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 10 (10)