Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Tevreden klanten

Vergelijkbare categorieën

Attracties in Berlijn

Berlijn heeft oneindelijk veel te bieden. Van attracties tot bezienswaardigheden voor alle leeftijden. Wij bieden verschillende tickets voor attracties in de Duitse hoofdstad. Bezoek de Televisietoren bij Alexanderplatz, Madame Tussauds Berlin, LEGOLAND Discovery Center, Berlijn Dungeon en de AquaDom & SEA LIFE Berlijn. 

Ook vind je hier toegangskaarten voor de beste musea in Berlijn zoals het DDR Museum, Bode Museum, Altes Museum, Neues Museum, Pergamon Museum en het Brandenburger Tor Museum. 

De Berlin WelcomeCard is een populaire keuze voor toeristen. De echte alles in een kaart voor toeristen die je toegang geeft tot het openbaar vervoer (zone AB en ABC) en vele kortingen op meer dan 200 musea, tours, restaurants, wellness & meer. Boek tickets vanuit thuis en vermijd de wachtrij bij populaire attracties en bezienswaardigheden. 

Ticmate Liefdadigheid

Attracties in Berlijn

Op zoek naar de populairste attracties in Berlijn? Hier vind je tickets voor vele bekende attracties in de Duitse hoofdstad. Beziek de Televisietoren bij Alexanderplatz of ga naar Madame Tussauds. Wij bieden ook tickets voor de beste musea zoals Bode, Pergamon en Brandenburger Tor. De Berlin WelcomeCard is een populaire keuze voor vele toeristen - krijg onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer en korting op meer dan 200 musea, tours of attracties. 

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 11 (11)