Zoek tickets

Tevreden klanten

Ticmate Liefdadigheid

Ticmate
Tickets voor internationale evenementen. Actief in meer dan 130 landen op 6 continenten.

Over BerlijnTickets.nl

BerlijnTickets.nl BerlijnTickets.nl is een Zweeds bedrijf met kantoren in Stockholm, Kopenhagen, Barcelona en een call center in Londen. De visie van BerlijnTickets.nl bestaat er uit iedereen die geïnteresseerd is in het verkrijgen van informatie en tickets voor attracties, cabaret, rondleidingen en diner-arrangementen in Berlijn op een snelle, veilige en probleemloze manier verder te helpen. Dankzij onze plaatselijke aanbiedingen en relaties, kunnen wij altijd competitieve prijzen aanbieden, ook voor evenementen die reeds uitverkocht kunnen zijn in Berlijn zelf. Wij garanderen u als klant, dat u uw tickets kunt kopen op een veilige manier in een beveiligde omgeving, en we zullen ons uiterste best doen om van uw verblijf in Berlijn een succes te maken zodat u uw dromen kunt verwezenlijken.

Een Ondernemers ideaal gedreven door passie en interesse

De man achter BerlijnTickets.nl, de heer Marcus Moeschlin heeft een beslist passionele relatie met voetbal, musicals, concerten, attracties en andere evenementen. Reeds als 18-jarige jongeman organiseerde hij tours naar rockconcerten in Zweden. Zijn carrière was er altijd op gericht mensen grote evenementen en internationale belevingen voor competitieve prijzen aan te bieden, niet het minst in de tijd dat Marcus eigenaar was van Box Office in Zweden. Marcus behoort ook tot dat kleine clubje van digitale pioniers binnen de evenementen sector, Zo stond hij reeds in 1990 mede aan de wieg van Global Tickets, een uniek netwerk, waar 22 landen tickets voor internationale evenementen elektronisch onderling kochten en verkochten. Terwijl de concurrentie in 1990 nog steeds gebruik maakte van fax, telex en telefoon. Voor dit pionierswerk werd Global Tickets in 1992 bekroond met "The Queen's Award" voor het beste exportidee.

In het Deense kantoor in Kopenhagen vindt u de heer Kim Harbers en mevrouw Lene Aagesen. Kim, net als Marcus, heeft een hartstochtelijke passie voor evenementen van allerlei soort met focus op musicals, sport. Kim’s carrière met ticketverkoop voor internationale evenementen startte in 1996, toen Kim kwam te werken bij ARTE Udland, één van de bedrijven binnen The Global Tickets network. Kim was countrymanager in Denemarken voor meerdere jaren en ook regiomanager voor Scandinavië. Lene Aagesen was de eerste werknemer van ARTE Udland, wanneer deze internationale ticketverkoop kantoor 30 jaar geleden opgericht werd! Ze was daarmee de eerste persoon in Denemarken met ervaring in de ticketverkoop voor internationale evenementen, en Lene zit al vanaf toen in het vak! Lene’s kennis en expertise voor de ticketverkoop voor internationale evenementen is uniek.

IIn het kort, er zitten jaren van ervaring achter BerlijnTickets.nl, met kantoren in Zweden, Denemarken en een Callcenter in Londen en Kopenhagen, deze combinatie maakt van BerlijnTickets.nl een lokaal bedrijf met een wereldwijd netwerk en ambitie.

BerlijnTickets.nl is eigendom van Ticmate

Marcus Moeschlins belangrijkste bedrijf Ticmate bestaat pas sinds 2006, maar is vanaf het begin elk jaar winstgevend geweest. Ticmates visie bestaat erin om de Europese marktleider te zijn voor de ticketverkoop van alle soorten internationale evenementen en alle soorten reizen. Als onderdeel van deze strategie, lanceerde Ticmates haar eerste muzikale website: LondonMusikaler.se. Thans is LondonMusikaler.se te vinden in tien verschillende talen in meer dan tien landen, zoals onder meer LondenMusicals.nl in Nederland.

De visie voor BerlijnTickets.nl bestaat erin dat de site eveneens beschikbaar moet zijn in meer dan 15 talen, en klanten dient te werven in meer dan 40 landen.

Sinds 2009 lanceerde Ticmate tevens sites met verkoop van voetbaltickets in Spanje, Italië en ook in Londen. BarcelonaVoetbal.nl, LondenVoetbal.nl, MadridVoetbal.n en ItalieVoetbal.nl. LondenTicket.nl, NewYorkTicket.nl, BarcelonaTicket.nl, PraagTickets.nl, MadridTickets.nl, RomeTickets.nl en ParijsTickets.nl die verkopen voor attracties, bezienswaardigheden, evenementen en vervoer in Londen, New York, Barcelona, Praag, Madrid, Rome en Parijs.

Naast VD Marcus Moeschlin, maken Kim Harbers, Ole Oftedal en Jan Friedman deel uit van de Raad van Bestuur. Zowel Oftedal en Friedman hebben een jarenlange ervaring, zowel in bedrijfsvoering als op bestuursvlak wat betreft handel, reizen en media.