Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor Berlijn

Welkom bij Berlijntickets.nl! De website met een breed aanbod van tickets voor cabarets, tours en sightseeing in Berlijn. Koop snel en gemakkelijk tickets voor Friedrichstadt Palast of Wintergarten Berlin. Of wat dacht u van een sightseeing tour door Berlijn met een Segway of een fantastische Trabant! Verder bieden wij ook rondleidingen en fietstochten door Berlijn. Zie Potsdam, de Berlijnse Muur en de rijke geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Berlijn heeft zo veel te bieden en gelukkig bieden wij kaarten voor bijna alles wat er te doen is!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

DDR Museum Berlijn: zonder wachtrij

4.5 (17)
Vanaf € 9.9

Het DDR Museum in Berlijn is niet een groot museum, maar desalniettemin één van Berlijn's top attracties en een absolute must-see. Kom alles te weten over de geschiedenis van de DDR en aanschouw vele DDR artefacten. Bestel je tickets voor het DDR Museum in Berlijn hier!

Ervaar de geschiedenis op een levendige, interactieve en speelse manier. Het DDR Museum biedt je een hands-on ervaring van het alledaagse leven in een vergane staat, het leven in socialisme. Bezoekers worden verwelkomd hun kennis te verbreden in verschillende thematische gebieden. Bestudeer alle stukken, weinig stukken staan achter glas. Alles staat er om opgepakt en ervaren te worden. Open de lades en kasten, zoek erdoorheen en ga op avontuur!

Er is veel te ontdekken in het DDR Museum: neem plaats in een Trabant en test de motor, kijk TV in een authentieke DDR woonkamer. Er zijn documentaires voor bezoekers die in originele DDR bioscoopstoelen bekeken kunnen worden. Tevens kun je je eraan wagen om de Lipsi dans te proberen. Iedere activiteit wordt gepaard met de meest belangrijke informatie en feiten die relevant zijn.

Onder het oog van Marx, Engels en Lenin is de Socialistische Eenheidspartij van Duitsland de centrale focus van het mseum. Hiernaast zijn er een aantal thema's zoals de staat, de economie, broederstaten, ideologie, oppossitie en de Stasi. De interactieve elementen zorgen voor de broodnodige informatie over ieder onderwerp.

Belangrijke informatie:

- De tentoonstellingen zijn in het Duits en Engels en tevens andere talen.

- Kinderprijzen zijn  beschikbaar voor kinderen van 6 tot 15 jaar oud. Kinderen onder de 5 jaar kunnen gratis naar binnen.

- Het DDR Museum is geopend van maandag tot zondag van 10.00 tot 20.00 en op zaterdag van 10.00 tot 22.00.

- Het ticket is alleen geldig op de geboekte datum.

- Het DDR Museum is gelegen op Karl-Liebknecht Strasse 1, 10178 Berlijn.

Ticket categorieën

Kinderprijzen zijn  beschikbaar voor kinderen van 6 tot 15 jaar oud. Kinderen onder de 5 jaar kunnen gratis naar binnen.

Openingstijden

Maandag - zondag: 10.00 - 20.00. Zaterdag: 10.00 - 22.00.

Bestseller

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd - priority entrance

Openingstijden

Wat is inclusief?

Het DDR Museum in Berlijn is niet een groot museum, maar desalniettemin één van Berlijn's top attracties en een absolute must-see. Kom alles te weten over de geschiedenis van de DDR en aanschouw vele DDR artefacten. Bestel je tickets voor het DDR Museum in Berlijn hier!

Routebeschrijving

DDR Museum Berlijn

Adres
DDR Museum, Karl-Liebknecht-Str. 1, 10178 Berlijn, Duitsland.

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!