Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor Berlijn

Welkom bij Berlijntickets.nl! De website met een breed aanbod van tickets voor cabarets, tours en sightseeing in Berlijn. Koop snel en gemakkelijk tickets voor Friedrichstadt Palast of Wintergarten Berlin. Of wat dacht u van een sightseeing tour door Berlijn met een Segway of een fantastische Trabant! Verder bieden wij ook rondleidingen en fietstochten door Berlijn. Zie Potsdam, de Berlijnse Muur en de rijke geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Berlijn heeft zo veel te bieden en gelukkig bieden wij kaarten voor bijna alles wat er te doen is!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Potsdam Excursie Fiets Tour

4.3 (3)
Vanaf € 68,30

Potsdam is de meest populaire dagexcursie van Berlijn. Potsdam staat op de UNESCO Werelderfgoed lijst en is met haar mooie parken en weggetjes perfect voor fietsen. Boek tickets voor onze Potsdam Excursie Fiets Tour hier!

Wat kan ik verwachten?

Na onze ontmoeting bij de TV-Toren bij Alexanderplatz nemen we onze fietsen mee op de trein naar Potsdam waar we ongeveer 16,5 km afleggen in circa 4,5 uur. 

Op onze Potsdam Excursie Fiets Tourzullen we natuurlijk Sanssouci zien en verkennen we het Nieuwe Paleis, de Orangerie, de windmolen, de tuinen en Frederick de Grote zijn beroemde Sanssouci Paleis. We fietsen door Potsdam’s Brandenburg Tor en door het Nederlandse Kwartier. We maken een stop bij Cecilienhof waar we Truman, Stalin en Churchill het Verdrag van Potsdam tekenden tijdens WOII (toegang en audiogids zijn inbegrepen). We vervolgen onze weg door het niemandsland tussen West Berlijn en Oost Berlijn en steken de Glienicke Brug over waar regelmatig uitwisselingen van spionnen hebben plaatsgevonden.

Deze tour zal u laten zien dat Potsdam veel meer is dan het “Versailles van Berlijn” maar zijn UNESCO werelderfgoed plek om vele redenen verdient. 

We zullen een lunchstop maken langs een geschikte plek op de route, hopelijk bij een typische Bier Tuin. Lunch en drankjes bij de 
lunch zitten NIET in de ticketprijs inbegrepen! 

Omdat Berlijn een grote stad is en ook zeer plat, is Berlijn perfect voor 
een stadsbezichtiging op een fiets. Dus ga mee met onze Potsdam Excursie Fiets Tour en bekijk Berlijn op de beste manier – op een fiets! 

Belangrijke informatie

- Alle tours zijn in het Engels! 
- Duur is ongeveer 6 ½ uur (incl. 2 uur met de trein van Berlijn naar Potsdam en terug) 
- Eten en drankjes zitten NIET in de prijs inbegrepen. 
- De tour is in regen en zonneschijn! Gelieve te kleden naar het weer! U kunt regenponcho’s huren bij de gids voor €1 per stuk! 
- Kinderen moeten in staat zijn hun eigen fiets te berijden om mee te kunnen doen aan deze tour Potsdam Excursie Fiets Tour start & eindigt bij de TV Toren op Alexanderplatz in Berlijn

Openingstijden

apr. tot okt.: wo., vr., za. & zo. om 9.45 u.

Wat is niet inbegrepen?

Eten en drankjes zitten NIET in de prijs inbegrepen.

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 6 uur 30 minuten

Openingstijden

Routebeschrijving

Potsdam Excursie Fiets Tour

Adres
Berlin City Segway Tour, TV Tower, Alexanderplatz 10178 Berlijn

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!