Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor Berlijn

Welkom bij Berlijntickets.nl! De website met een breed aanbod van tickets voor cabarets, tours en sightseeing in Berlijn. Koop snel en gemakkelijk tickets voor Friedrichstadt Palast of Wintergarten Berlin. Of wat dacht u van een sightseeing tour door Berlijn met een Segway of een fantastische Trabant! Verder bieden wij ook rondleidingen en fietstochten door Berlijn. Zie Potsdam, de Berlijnse Muur en de rijke geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Berlijn heeft zo veel te bieden en gelukkig bieden wij kaarten voor bijna alles wat er te doen is!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Berlijn Stads Fietstour

4.6 (20)
Vanaf € 29,40

Onze Alles in één Berlijn Fietstour is een geweldige manier om in één tour deze fantastische stad te leren kennen! Ontdek het Berlijn uit het verleden en van vandaag de dag –boek uw tickets voor onze Alles in één Berlijn Fietstour hier!

Wat kan ik verwachten?

In ongeveer 4,5 uur leggen we een afstand af niet meer dan 6 mijl (10 km) en stoppen om de paar honderd meter om de Berlijnse bezienswaardigheden in ons op te nemen. Deze tour is niet zwaar en geschikt voor alle leeftijden van alle verschillende fitheid niveaus, en het is een geweldige manier om alles van Berlijn te zien! Deze Tour is inclusief de volgende hoogtepunten van Berlijn die door onze gids worden toegelicht en besproken met de hele groep: de Berlijnse Muur, Het Derde Rijk, Pruisisch Berlijn, Brandenburger Tor, Marienkirchen, Marx & Engels Platz, Hitler’s Bunker, Potsdamer Platz, De strook des Doods die Oost en West Berlijn scheidde, Checkpoint Charlie, Gedenkplek voor de vermoordde Joden uit Europa, Reichstag en meer, veel meer! 

Wij zullen een stop maken voor de lunch bij een Bier Tuin in Tiergarten Park. Lunch en drankjes bij de lunch zitten NIET in de ticketprijs inbegrepen! 

Omdat Berlijn een grote stad is en ook zeer plat, is Berlijn perfect voor een stadsbezichtiging op een fiets. Dus geniet van onze Alles in één Berlijn Fietstour en bekijk Berlijn op de beste manier – op een fiets! 

Belangrijke informatie

- Alle tours zijn in het Engels! 
- Duur is ongeveer 4½ uur 
- Openingstijden: 1 maart tot 30 april: Dagelijks om11 u. 1 mei tot 30 september: Dagelijks om 11 u. en 16 u. 1 oktober tot 30 november: Dagelijks om 11 u. 1 december tot 28 februari: wo. & za. om 11 u. 
- Eten en drankjes zitten NIET in de prijs inbegrepen. 
- De tour is in regen en zonneschijn! Gelieve te kleden naar het weer! U kunt regenponcho’s huren bij de gids voor €1 per stuk! 
- Kinderen moeten in staat zijn hun eigen fiets te berijden om mee te kunnen doen aan deze tour 
- De Alles in één Berlijn Stads Fietstour start & eindigt bij de TV Toren op Alexanderplatz in Berlijn.

Openingstijden

Verschillende dagelijkse vertrekken gedurende het hele jaar.

Wat is niet inbegrepen?

Eten en drankjes zitten NIET in de prijs inbegrepen.

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 4 uur 30 minuten

Openingstijden

Routebeschrijving

Berlijn Stads Fietstour

Adres
Berlin City Segway Tour, TV Tower, Alexanderplatz 10178 Berlijn

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!