Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor Berlijn

Welkom bij Berlijntickets.nl! De website met een breed aanbod van tickets voor cabarets, tours en sightseeing in Berlijn. Koop snel en gemakkelijk tickets voor Friedrichstadt Palast of Wintergarten Berlin. Of wat dacht u van een sightseeing tour door Berlijn met een Segway of een fantastische Trabant! Verder bieden wij ook rondleidingen en fietstochten door Berlijn. Zie Potsdam, de Berlijnse Muur en de rijke geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Berlijn heeft zo veel te bieden en gelukkig bieden wij kaarten voor bijna alles wat er te doen is!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Little BIG City Berlijn

Vanaf € 10.1

Ontdek de rijke geschiedenis van Berlijn bij Little BIG City Berlin, gelegen aan de voet van de Televisietoren. Zie de evolutie van Berlijn over 7 opeenvolgende periodes met de indrukwekkende 3D miniatuurmodellen.

Bespaar 30% op toegangskaarten!
Bespaar nu op uw toegangskaarten voor Little BIG City Berlin.

Hoogtepunten

- Ontdek Little BIG City Berlin
- Kom meer te weten over de Berlijnse geschiedenis spelenderwijs
- Bewonder de indrukwekkende 3D miniatuurmodellen
- Help met het neerhalen van de Berlijnse muur...
- ...en nog veel meer!

Wat kan ik verwachten?

Ontdek de geschiedenis van Berlijn
Binnen een uur beleefd u Berlijn in 7 opeenvolgende periodes van tijd, vanaf geboorte van de stad tot de modern Berlijn van tegenwoordig.

U krijgt een indrukwekkende beeld van de stad hoe deze groeit en verandert met de jaren en alle grote gebeurtenissen die Berlijn zo hebben gemaakt zoals het er nu uitziet. 

Beleef een middeleeuwse race in het klein, kies uw eigen cabaret voorstelling dat u wil zien op het podium in de Gouden Eeuw van het Weimar Republic, zie Berlijn in het jaar van 1933 waar alles veranderde - het neerbranden van de Reichstag. 

Zie de val van de Berlijnse muur en krijgt zelfs de kans om een steen van de muur af te slaan. Hoor het koor van Berlijn zingen tijdens de val van de muur, de dag die tegenwoordig rijk gevierd wordt.

Zie de gebeurtenissen van de geschiedenis van Berlijn nu bij Little BIG City Berlin. 

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort nadat uw booking is voltooid, ontvangt u de e-tickets per mail. Print deze uit en neem ze mee naar Little BIG City Berlin.
 
Waar ligt Little BIG City Berlin?
Little BIG City Berlin ligt direct aan de voet van de Televisietoren bij Alexanderplatz.

Ticket categorieën

Zijn er tickets voor kinderen?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen tussen 4-14 jaar. Kinderen tussen 0-3 jaar mogen gratis mee met een betalende volwassene. 

Openingstijden

January 1st to March 16th and November 1st to December 31st: Monday to Friday 10 AM - 5 PM (last entry 4 PM) Saturday and Sunday 10 AM - 7 PM (last entry at 6 PM) March 17th to October 31st: Daily 10 AM – 7 PM (last entry at 6 PM) Closed on December 24th

Direct bevestiging

Print voucher

Openingstijden

Routebeschrijving

Little BIG City Berlin

Adres
Panoramastraße 1A, 10178 Berlin

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!